Υλικά
Για το παντεσπάνι
Αυγά 5
Ζάχαρη 1 ποτήρι νερού
Φαρίνα 1 1/2 ποτήρι νερού
Νερό 1/2 ποτήρι νερού
Βανίλιες 2 τεμ
Για την γέμιση
Μαρμελάδα φράουλα
Μαρμελάδα πορτοκάλι
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε πρώτα το παντεσπάνι χτυπώντας όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ μέχρι να γίνει ένας ωραίος χυλός. Επειδή θέλουμε το παντεσπάνι να βγει λεπτό χωρίζουμε το μείγμα μας σε 2 δόσεις. Στρώνουμε λαδόκολλα σε μια λαμαρίνα ή σε ένα τετράγωνο ταψάκι και αδειάζουμε το μισό μείγμα.Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 12-15 λεπτά.Το παρακολουθούμε γιατί δεν θέλουμε να ψηθεί πολύ. Μόλις ψήσουμε το ένα κάνουμε το ίδιο και με το δεύτερο παντεσπάνι.Τα αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά, αφού τα έχουμε σκεπάσει και με μια πετσέτα κουζίνας για να μην ξεραθούν.Μόλις κρυώσουν τα αλείφουμε το καθένα με διαφορετική μαρμελάδα και τα διπλώνουμε σε ρολό. Το τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες να σφίξει. Κατόπιν το κόβουμε σε λεπτές φέτες και απολαμβάνουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/