Υλικά
Ρεγκάτο 150 γρ
Κασέρι πικάντικο 150 γρ
Γκούντα 100 γρ
Αλάτι
Κορν φλαουρ 2 κουταλιές
Αυγά 2 τεμ (μόνο τα ασπράδια)
Εκτέλεση
Χτυπάμε δυο ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα με λίγο αλάτι.
Τα ανακατεύουμε με τα τυριά και το κόρν φλάουρ.
Τα πλάθουμε σε στρογγυλά μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Τα αφήνουμε περίπου μια ώρα και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/