Υλικά
Τσιπούρες 4
Λεμόνι 4 φέτες κομμένες ροδέλες
Ελαιόλαδο λίγο για κάθε τσιπούρα
Αλάτι-πιπέρι κατά βούληση
Ρίγανη λίγο
Λαδόκολλα 4 κομμάτια στο μέγεθος της τσιπούρας
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τις τσιπούρες.Κόβουμε 4 κομμάτια λαδόκολλα μεγάλα τόσο ώστε να χωρούν τα ψάρια για να τα τυλίξουμε. Σε κάθε ψάρι που τοποθετήσαμε μέσα σε λαδόκολλα βάζουμε λίγο λάδι, ρίγανη και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Μέσα στα κεφάλια των ψαριών βάζουμε από μια ροδέλα λεμονιού και κλείνουμε τα ψάρια μέσα στην λαδόκολλα τυλίγοντας σαν καραμέλες. Ψεκάζουμε τις λαδόκολλες με λίγο νεράκι. Στρώνουμε με την σειρά τα ψάρια σε ένα ταψί. Ψήνουμε για 40-50 λεπτά στους 200 βαθμούς στον αέρα (ανάλογα πάντα με τον φούρνο μας) και μόλις ψηθούν είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/