Υλικά
Τρυφερά φύλλα παντζαριού 10 φύλλα
Ρόκα 1 ματσάκι
Λάχανο 1 φλυτζάνι τσαγιού τριμμένο
Λουίζα 1 κουταλιά σούπας φρέσκια ή ξερή
Καρότο 1 1/2 τριμμένο
Καλαμπόκι 1 φλυτζάνι τσαγιού βρασμένο ή ψημένο
Παρμεζάνα 3 κουταλιές σούπας τριμμένη
Για την σως
Μουστάρδα 1 1/2 κουταλάκι γλυκού
Λεμόνι 1 κουταλιά σούπας τον χυμό του
Ξύδι 1 κουταλιά σούπας
Μέλι 1 κουταλάκι του γλυκού
Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού
Ελαιόλαδο 2 1/2 κουταλιά της σούπας
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το καρότο και το τρίβουμε στον τρίφτη, πλένουμε το λάχανο και το τρίβουμε επίσης στον τρίφτη. Πλένουμε την ρόκα και τα φύλλα παντζαριού, ενώ παράλληλα έχουμε βάλει το καλαμπόκι να βράσει (εκτός αν το προτιμάμε ψημένο). Τοποθετούμε τα λαχανικά μας σε μια σαλατιέρα. Στο μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά της σως και τα ανακατεύουμε καλά. Πασπαλίζουμε την σαλάτα μας με την λουίζα , ρίχνουμε την τριμμένη παρμεζάνα και περιχύνουμε με την σως.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/