Υλικά
Σφολιάτα 1 φύλλο
Παστουρμάς 10 φέτες
Κασσέρι 300 γρ τριμμένο
Ketchup καυτερή ίσα να καλύψει την σφολιάτα
Εκτέλεση
Ξεπαγώνουμε την σφολιάτα μας ,την ανοίγουμε και αλείφουμε με την κέτσαπ παντού. Από πάνω βάζουμε τον παστουρμά σε κομματάκια μεγαλούτσικα και τέλος προσθέτουμε το τριμμένο κασσέρι. Τυλίγουμε σε ρολό , αλείφουμε τις άκρες με λίγο νεράκι για να κολλήσει καλά και να μην ανοίξει στο ψήσιμο. Τοποθετούμε το ρολό σε ένα ταψί αλλά με την ένωση του φύλλου από την κάτω μεριά , κλείνουμε και τις άκρες του και ψήνουμε στον αέρα για 30 λεπτά στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/