Υλικά
Για την ζύμη
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κιλό
Νωπή μαγιά 1 κυβάκι (35 γρ)
Ζάχαρη 1 κουταλάκι γλυκού
Αλάτι 1/2 κουταλάκι γλυκού
Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ
Νερό όσο πάρει
Για την επικάλυψη
Πραλίνα φουντουκιού 1 κουτί
Τρούφα σοκολάτας
Μπανάνες 2-3 κομμένες σε ροδέλες
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι. Λιώνουμε την μαγιά με λίγο νερό και την προσθέτουμε στο αλεύρι μαζί με τα υπόλοιπα υλικά για την ζύμη. Ζυμώνουμε προσθέτοντας λίγο λίγο νερό μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη (αυτό το βλέπουμε στην πράξη). Αφήνουμε για 15 λεπτά να ξεκουραστεί η ζύμη και την ανοίγουμε με τον πλάστη. Λαδώνουμε την λαμαρίνα του φούρνου και απλώνουμε την ζύμη μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ψηθεί το ζυμάρι (ανάλογα τον φούρνο μας) και το βγάζουμε από τον φούρνο. Αλείφουμε με την πραλίνα όλη την επιφάνεια της πίτσας και από πάνω πασπαλίζουμε με την τρούφα. Την βάζουμε ξανά στον φούρνο για άλλα 3 περίπου λεπτά, ώστε να λιώσει η σοκολάτα (προσοχή να μην καεί η σοκολάτα) και αφού την βγάλουμε απλώνουμε πάνω της σε όλη την επιφάνεια τις ροδέλες μπανάνας.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/