Υλικά
Φύλλο σφολιάτας 400 γρ του εμπορίου
Λουκάνικα μικρά 30 -35 τεμ
Μουστάρδα 1 φλιτζάνι του καφέ
Λαδόκολλα
Εκτέλεση
Ανοίγουμε την σφολιάτα μας ,την αλείφουμε με την μουστάρδα, την κόβουμε σε λωρίδες περίπου 3 – 4 εκ, και γεμίζουμε την κάθε λωρίδα με λουκάνικο. Τυλίγουμε ώστε να κάνει μια περιστροφή γύρω από το λουκάνικο. Τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα που βάλαμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 25 – 30 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας).
*Βγαίνουν 30-35 λουκανοπιτάκια ανάλογα το μέγεθος που επιθυμούμε να φτιάξουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/