Ελιοψωμάκια

images_2232017_eliopsomakia-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Φαρίνα 500 γρ    
    Γιαούρτι 1 κεσεδάκι    
    Ηλιέλαιο 1 γεμάτο κεσεδάκι από το γιαούρτι    
    Αυγά 2    
    Αλάτι-πιπέρι
    Ελιές ροδέλες 1 φλυτζάνι τσαγιού    

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός  από το αλεύρι και τις ελιές και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι και αναμειγνύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθεί εντελώς. Στο τέλος προσθέτουμε τις ροδέλες ελιάς. Πλάθουμε σαν κεφτεδάκια μετρίου μεγέθους και τα αραδιάζουμε στην λαμαρίνα στην οποία έχουμε στρώσει λαδόκολλα.Ψήνουμε στον φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς  για περίπου 20-30  λεπτά μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/