Υλικά
Μπριζόλες χοιρινές 6 τεμ λαιμού
Μανιτάρια 1 κουτί ολόκληρα
Πιπεριές Φλωρίνης 2 κομμένες ροδέλες
Ελαιόλαδο 1 φλυτζανάκι του καφέ
Κρεμμύδι ξερό 1 ψιλοκομμένο
Λεμόνια 2 τον χυμό τους
Μουστάρδα 1 κουταλιά σούπας
Ρίγανη
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζω το λάδι να ζεσταθεί , αλατοπιπερώνω τις μπριζόλες πρόσθετω και ρίγανη και τις σοτάρω μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα. Στην συνέχεια τις βγάζω από την κατσαρόλα και τις τοποθετώ σε ένα ταψί , ενώ στην κατσαρόλα προσθέτω το κρεμμύδι με τα μανιτάρια και την πιπεριά να μαραθούν. Μετά τα βάζω πάνω στις μπριζόλες μας . Σε ένα ποτήρι ανακατεύω καλά το λεμόνι με την μουστάρδα και περιχύνω τις μπριζόλες, προσθέτω νεράκι και τις ψήνω μέχρι να μαλακώσει το κρέας μας. Συνοδεύω με τηγανιτές πατάτες.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/