Υλικά
Σελινάκια ζυμαρικά 500 γρ.
Βούτυρο 80 γρ.
Ανθότυρο 150 γρ.
Τυρί κρέμα 150 γρ.
Ζαμπόν 10 φέτες κομμένο σε μικρά κομμάτια
Κρέμα γάλακτος 1 μικρό κουτί
Αλάτι-πιπέρι
Μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Νερό για βράσιμο
Εκτέλεση
Σε μια βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό και αλάτι και το αφήνουμε να βράσει, μόλις βράσει ρίχνουμε τα σελινάκια. Συγχρόνως σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το βούτυρο, το τυρί κρέμα, το ανθότυρο και μια πρέζα αλάτι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί με το σύρμα μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα (αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο γάλα). Κόβουμε το ζαμπόν σε μικρά κομμάτια και το προσθέτουμε στο μείγμα. Αφού βράσουν τα σελινάκια τα στραγγίζουμε. Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος. Βάζουμε σε μια πιατέλα τα σελινάκια και τα περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος , μετά αδειάζουμε το μείγμα τυριών με ζαμπόν από πάνω, τα ανακατεύουμε και ρίχνουμε μισό κουταλάκι του γλυκού πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Σερβίρονται ζεστά.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/