Υλικά
Πατάτες 1 κιλό καθαρισμένες και βρασμένες
Αυγό 1 βρασμένο και κομμένο
Καρότα 3 βρασμένα και κομμένα καρέ
Αρακάς 200 γρ βρασμένος
Κασσέρι 200 γρ κομμένο καρέ
Ανθότυρο 150 γρ
Αλάτι – πιπέρι
Βούτυρο λίγο
Μαϊντανό λίγο και πολύ ψιλοκομμένο
Αλουμινόχαρτο για τύλιγμα
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες , τις πολτοποιούμε και προσθέτουμε το αυγό , το ανθότυρο και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε ξεχωριστά όλα τα υπόλοιπα υλικά , τον αρακά, το κασσέρι και τον μαϊντανό (ή ότι άλλο υλικό της αρεσκείας μας). Βουτυρώνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και απλώνουμε το μείγμα πατάτας. Από πάνω απλώνουμε το άλλο μείγμα υλικών και το τυλίγουμε σε σχήμα ρόλο. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 3 – 4 ώρες να κρυώσει καλά. Μετά το κόβουμε σε φέτες και το σερβίρουμε σε πιατέλα.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/