6-8 Ποτήρι την ημέρα – όχι κατά τη διάρκεια των γευμάτων (μισή ώρα πρίν και μισή με μια ώρα μετά)
Προσοχή στον τρόπο μαγειρέματος. Αποφύγετε τηγανιτά,τσιγαριστά και πολλά λάδια στο φαγητό
Σαλάτα σε βαθύ πιάτο ως το στεφάνι με μια κουταλιά ελαιόλαδο εκτός από το μαρούλι – χόρτα – λάχανο ελεύθερη ποσότητα
Τα ψάρι το συνδυάζετε πάντα με αγγουροντομάτα, μαρούλι, χόρτα και μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο στη σαλάτα σας
Λαδερά 250 γρ. (πιάτο φρούτου για τις γυναίκες και ρηχό πιάτο ως το στεφάνι για τους άντρες)
Ψάρι, Κρέας, Κοτόπουλο όσο η παλάμη του χεριού σας
Μπιφτέκι όσο η μπουνιά του χεριού σας (χωρίς αυγό και λάδι)
Ξηροί καρποί ανάλατοι – 10 τεμάχια
Καρύδια ολόκληρα – 3 τεμάχια
Φρούτα: Μεγάλα =1 τεμάχιο, Μεσαία = 2 τεμάχια, Μικρά =3 τεμάχια, Φράουλες = 6 τεμάχια, Μπανάνα μισή Κεράσια = 15 τεμάχια, Καρπούζι μισή φέτα, Πεπόνι = 3 φέτες
1 Φέτα ψωμί = 2 Φρυγανιές = Μισό παξιμάδι ή 2 παξιμαδάκια = Μισή πίτα από σουβλάκι (αλάδωτη)
Τυρί άπαχο 50γρ. – Τυρί λιπαρό 30 γρ.
Πηγή : https://www.fitstudio.gr/