Υλικά
Αυγά 6
Φέτα 250 γρ θρυμματισμένη
Σπανάκι 1/2 κιλό
Κρεμμυδάκια φρέσκα 2
Γάλα 1/2 κούπα
Άνιθο 1/2 φλυτζάνι καφέ ψιλοκομμένο
Αλάτι – πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το σπανάκι, το πλένουμε καλά, το τρίβουμε με αλάτι και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι τα κρεμμυδάκια, το σπανάκι και τον άνιθο. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Μέσα σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Ρίχνουμε μέσα το σπανάκι και την φέτα θρυμματισμένη και ανακατεύουμε. Παίρνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος, το αλείφουμε με λάδι και αδειάζουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 40-45 λεπτά.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/