Ομελέτα με δυόσμο

images_722017_omeleta-me-diosmo-600x407.jpg

Υλικά

    Αυγά 5
    Γάλα 2 κουταλιές σούπας    
    Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά σούπας    
    Δυόσμος 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο    
    Κασσέρι 3 κουταλιές σούπας τριμμένο    
    Αλάτι – πιπέρι
    Ελαιόλαδο 1 κουταλιά του γλυκού    

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά , προσθέτουμε το αλεύρι και τα χτυπάμε πολύ καλά με ένα πιρούνι ή με το σύρμα. Μετά προσθέτουμε το γάλα, το τριμμένο τυρί , τον δυόσμο και το αλατοπίπερο. Έχουμε βάλει σε ένα τηγάνι (αντικολλητικό) το λάδι να ζεσταθεί και προσθέτουμε το μείγμα μας. Ψήνουμε μέχρι να αφρατέψει και να ροδίσει λίγο η ομελέτα μας και την σερβίρουμε ζεστή.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/