Υλικά
Κουβερτούρα 400 γρ.
Λευκή σοκολάτα 150 γρ.
Σοκολάτα γάλακτος 150 γρ.
Βούτυρο 150 γρ.
Καστανή ζάχαρη 150 γρ.
Αυγά 4 τεμ.
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ.
Κακάο 50 γρ.
Ξύσμα πορτοκαλιού 3 κουταλιές του γλυκού
Εκτέλεση
Σε ένα ταψί μακρόστενο μιας χρήσης βάζουμε αντικολλητικό χαρτί, να προεξέχει από το ταψί και το βουτυρώνουμε. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα κατσαρολάκι με την διαδικασία μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο και 200 γρ. κουβερτούρα. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα, προσέχοντας να μην μπει νερό μέσα στο μείγμα. Αποσύρουμε από την φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα μπολ χτυπάμε την ζάχαρη, τα αυγά και το ξύσμα μέχρι να αφρατέψουν και να πήξουν. Στην συνέχεια προσθέτουμε την λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι που το έχουμε κοσκινίσει, το κακάο, προσθέτουμε το παραπάνω μείγμα σοκολάτας και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα σε μεγάλα κομμάτια και τα άλλα 2 είδη σοκολάτας και αδειάζουμε το μείγμα αυτό στο ταψί. Το βάζουμε στον φούρνο για 45 λεπτά. Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει, το ξεφορμάρουμε πιάνοντας από τις άκρες το αντικολλητικό χαρτί και κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια. Διακοσμούμε κάνοντας γραμμές με λιωμένη κουβερτούρα.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/