Υλικά
Σφολιάτα φεγιετέ 400 γρ
Κουβερτούρα 200 γρ
Κονιάκ 3 κουταλιές σούπας
Αυγά 4 τεμ (τους κρόκους χωριστά από τα ασπράδια)
Ζαχαρούχο γάλα 6 κουταλιές σούπας
Νερό 3 κουταλιές σούπας
Άχνη ζάχαρη για το στόλισμα
Κακάο για το στόλισμα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε μια μέρα πριν την μους , λιώνοντας σε χαμηλή φωτιά με την διαδικασία μπεν μαρί την κουβερτούρα (αφού την κόψουμε σε κομματάκια) μαζί με 3 κουταλιές νερό και το κονιάκ. Μόλις λιώσει αποσύρουμε από την φωτιά , αφήνουμε λίγο να κρυώσει και προσθέτουμε τους κρόκους αυγών έναν – έναν. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα (ανακατεύοντας διαρκώς). Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και την προσθέτουμε στο μείγμα σοκολάτας με απαλές κινήσεις. Αφήνουμε στο ψυγείο. Ψήνουμε την σφολιάτα και την κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. Ετοιμάζουμε κάθε μιλφέιγ με 3 κομμάτια φύλλο και την μους ενδιάμεσα. Πασπαλίζουμε από πάνω τα μισά με άχνη ζάχαρη και τα υπόλοιπα με κακάο. (η ζύμη φεγιετέ είναι σφολιάτα Γαλλική, αν δεν την βρείτε βάλτε απλή σφολιάτα).
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/