Υλικά
Μαριδάκι 500 γρ
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο χρειαστεί για αλεύρωμα
Αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα μαριδάκια χωρίς να τα καθαρίσουμε και τα αφήνουμε σε τρυπητή να στραγγίξουν. Τα αλατίζουμε και τα αλευρώνουμε καλά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και τηγανίζουμε τα ψάρια. Στην συνέχεια τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε σε πιατέλα. Μπορούμε για ντεκόρ να προσθέσουμε φέτες λεμονιού.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/