Υλικά
Λουκάνικα χωριάτικα 4
Μουστάρδα πικάντικη 2 κουταλιές σούπας
Κεφαλοτύρι 6 κουταλιές της σούπας τριμμένο
Κρεμμύδι ξερό 1 μέτριο κομμένο σε ροδέλες
Για τον πουρέ
Πατάτες 1 κιλό καθαρισμένες και βρασμένες
Γάλα 1 φλυτζάνι του καφέ
Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας
Αλάτι λίγο
Κεφαλοτύρι 2 κουταλιές σούπας
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε τον πούρε, βράζοντας τις πατάτες , στην συνέχεια αφού βράσουν τις πολτοποιούμε μαζί με το γάλα, το βούτυρο, λίγο κεφαλοτύρι και το αλάτι. Σχίζουμε τα λουκάνικα κατά μήκος και τα αλείφουμε με την μουστάρδα. Τα βάζουμε σε ένα πυρέξ, ενώ ενδιάμεσα απλώνουμε τον πουρέ, βάζουμε από πάνω και τα κρεμμύδια, πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι και ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσουν.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/