Υλικά
Αρνί 5 φέτες από το μπούτι
Βούτυρο 120 γρ φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου
Σκόρδο 2-3 σκελίδες ψιλοκομμένες
Αλάτι – πιπέρι
Ελαιόλαδο λίγο
Εκτέλεση
Αλείφουμε τις φέτες αρνιού με λάδι, τις αλατοπιπερώνουμε και τις ψήνουμε σε σχάρα και από τις δυο πλευρές. Ετοιμάζουμε την γαρνιτούρα ψιλοκόβοντας το σκόρδο, προσθέτουμε το βούτυρο, το αλάτι, το πιπέρι, τα χτυπάμε λίγο στο μπλέντερ να γίνουν αλοιφή και γαρνίρουμε από πάνω τις φέτες αρνιού.
* Αν σας αρέσει σαν γεύση το ροκφόρ μπορείτε να προσθέσετε λίγο μαζί με τα υπόλοιπα υλικά του μπλέντερ.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/