Αγγουροσαλάτα

images_1722017_aggourosalata.jpg

Υλικά

    Αγγούρια 2-3    
    Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας    
    Μέλι 2 κουταλιές του γλυκού    
    Τζίντζερ 1 κουταλιά του γλυκού φρέσκο ή σε σκόνη    
    Αλάτι 1 κουταλιά του γλυκού    
    Πιπερίτσες καυτερές 3 μικρές αποξηραμένες ή 1 φρέσκια τσίλι    
    Πιπέρι ροζ 10 κόκκους
    Μέντα 10 φύλλα    
    Μουστάρδα 1 κουταλιά του γλυκού    
    Βαλσάμικο 1 1/2 κουταλιά της σούπας    

Εκτέλεση

Πλένουμε τα αγγούρια καλά και τα κόβουμε σε λωρίδες λεπτές με τον αποφλοιωτή, χωρίς να αφαιρέσουμε την φλούδα τους. Ψιλοκόβουμε τις πιπερίτσες και την μέντα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε τα αγγούρια , ανακατεύοντας καλά.Έτοιμη για σερβίρισμα.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/