Υλικά
Πορτοκάλια 6 μόνο το εξωτερικό τους και 1 φλιτζάνι τσαγιού ψίχα
Φράουλες 1 φλιτζάνι τσαγιού (κομμένες στα 4)
Αχλάδι 1 φλιτζάνι τσαγιού (κομμένο κύβους)
Ακτινίδια 1 φλιτζάνι τσαγιού (κομμένα σε κύβους)
Μπανάνες 1 φλιτζάνι τσαγιού (κομμένες σε λωρίδες)
Κονιάκ 1 σφηνάκι
Πορτοκάλι 1 τον χυμό του
Εκτέλεση
Πλένουμε πολύ καλά τα 6 πορτοκάλια,τα κόβουμε στην μέση και πολύ προσεχτικά αδειάζουμε το εσωτερικό τους (προσοχή να είναι ομοιόμορφα και χωρίς σημάδια). Πλένουμε και καθαρίζουμε πολύ καλά τα φρούτα μας και τα κόβουμε όπως αναφέρουμε παραπάνω.Τα αδειάζουμε όλα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το κονιάκ και τον χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε απαλά. Ξεκινάμε να γεμίζουμε τα πορτοκάλια.Προτιμάμε τα φρούτα μας να είναι κρύα.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/