Υλικά
Τορτελίνια 1 πακέτο
Ντοματίνια 6
Μοτσαρέλα τριμμένη ή άλλο τυρί προαιρετικά
Για την σάλτσα
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Μανιτάρια λευκά 350 γρ κομμένα στην μέση
Αλάτι-πιπέρι
Σκόρδο 1 σκελίδα πολτοποιημένη
Κύβος λαχανικών 1
Νερό 1 ποτήρι
Κορν φλαουρ 1 κουταλάκι γλυκού
Κάρυ στην μύτη κουταλιού γλυκού
Λευκό κρασί 1 σφηνάκι για το σβήσιμο
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Προσθέτουμε το σκόρδο, , αλατοπιπερώνουμε,βάζουμε το κάρυ και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά. Σβήνουμε με το κρασί. Λιώνουμε σε ένα μπρίκι με μισό ποτήρι νερού τον κύβο λαχανικών και αφού λιώσει προσθέτουμε το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί. Ρίχνουμε το μείγμα αυτό στο τηγάνι με τα μανιτάρια, κουνάμε το τηγάνι να ανακατευτούν,προσθέτουμε και το υπόλοιπο νερό και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα ανακατεύοντας στο ενδιάμεσο. Βάζουμε τα τορτελίνια να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο. Αφού βράσουν τα σουρώνουμε, τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και προσθέτουμε την σάλτσα μανιταριών. Ανακατεύουμε να αναμειχθούν τα τορτελίνια με τα μανιτάρια και σερβίρουμε σε πιάτα. Κόβουμε τα ντοματίνια στα τέσσερα και τα τοποθετούμε πάνω στα τορτελίνια. Πασπαλίζουμε με μοτσαρέλα τριμμένη ή κάποιο άλλο τυρί της αρεσκείας μας (προαιρετικά).
* Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και μαϊντανό ψιλοκομμένο στο πιάτο μας.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/