Υλικά
Τορτελίνια 1 πακέτο
Μανιτάρια πλευρώτους 300 γρ
Λουκάνικα Φρανκφούρτης 4 κομμένα
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Ντομάτα 1 κομμένη σε φέτες
Κεφαλογραβιέρα 100 γρ τριμμένη
Πιπέρι
Αλάτι προαιρετικά
Εκτέλεση
Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με τα λουκάνικα που κόψαμε σε φέτες , μέχρι να ροδίσουν, προσθέτοντας το πιπέρι και ανακατεύουμε. Στραγγίζουμε τα τορτελίνια και τα ενώνουμε στην κατσαρόλα με τα μανιτάρια και τα λουκάνικα. Τα αδειάζουμε σε πυρέξ ή πυρίμαχο σκεύος, απλώνουμε τις φέτες ντομάτας από πάνω και καλύπτουμε με την κεφαλογραβιέρα. Ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να λιώσει και να ροδίσει το τυρί. Σερβίρεται ζεστό.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/