Υλικά
Τορτελίνια 2 πακέτα
Ντομάτες 5 τριμένες στoν τρίφτη
Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο
Κολοκυθάκια 2 κομμένα ροδέλες
Καρότα 3 κομμένα σε ροδέλες
Αλάτι- πιπέρι
Δυόσμος
Παρμεζάνα 200 γρ τριμμένη
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Νερό για το βράσιμο
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε με το ελαιόλαδο το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια και τα καρότα.Μόλις σοταριστούν προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες,το αλατοπίπερο και τον δυόσμο. Αφήνουμε να βράσουν για 15-20 λεπτά προσθέτοντας και λίγο νεράκι μόλις χρειαστεί ώστε να μην μας κολλήσει η σάλτσα.Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους.Τα σουρώνουμε ,τα αλατίζουμε και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε ελαφρώς, πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και σερβίρουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/