Υλικά
Φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
Μαρμελάδα ροδάκινο 1 βάζο
Αυγό 1 μόνο τον κρόκο
Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Κόβουμε την σφολιάτα μας σε τετράγωνα κομμάτια περίπου 10 εκ. (βλ φωτογραφικό υλικό στην συνταγή Σφολιάτες γεμιστές σε σχέδια).Τα χαράζουμε στο κέντρο, τα διπλώνουμε , αλείφουμε με τον κρόκο που τον αραιώσαμε με λίγο γάλα και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Γεμίζουμε το κενό με 1 κουτάλια γλυκού μαρμελάδα ροδάκινο και τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν (ανάλογα τον φούρνο μας). Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν , πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και τα απολαμβάνουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/