Υλικά
Σουτζούκι 10 -15 φέτες
Μαργαρίνη 1-2 κουταλιές σούπας
Λεμόνι 1 τον χυμό του
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε την πέτσα από το σουτζούκι και το κόβουμε σε λοξές φέτες. Στο τηγάνι μας βάζουμε την μαργαρίνη να λιώσει και να ζεσταθεί καλά , προσθέτουμε το σουτζούκι και το αφήνουμε για 1 -2 λεπτά σε δυνατή φωτιά ενώ το γυρίζουμε αμέσως και από την άλλη πλευρά για 1 – 2 λεπτά. Το κατεβάζουμε από την φωτιά, σβήνουμε με λεμόνι και το απολαμβάνουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/