Υλικά
Κανταϊφι 300 γρ
Βούτυρο 50 γρ
Ζάχαρη 4 κουταλιές σούπας
Ανανάς 1 κουτί μεγάλο του εμπορίου
Κουβερτούρα 300 γρ
Κρέμα γάλακτος 250 ml
Εκτέλεση
Ξεφτίζουμε το κανταϊφι πολύ καλά και το αφήνουμε να ξεραθεί . Πολτοποιούμε τον ανανά στο μπλέντερ και αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί και προσθέτουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια. Μόλις λιώσει η κουβερτούρα κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τον πολτοποιημένο ανανά και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο με την ζάχαρη, μόλις λιώσει προσθέτουμε το κανταΐφι μας ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ροδίσει και αδειάζουμε μέσα στην σοκολάτα τα 3/4. Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε το μείγμα μας σε μια ταρτιέρα. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο 1/4 κανταϊφι από πάνω σε όλη την επιφάνεια. Αφήνουμε για 3 ώρες στο ψυγείο και απολαμβάνουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/