Υλικά
Πατάτες 3 τεμ βρασμένες
Αυγά 2 τεμ βρασμένα
Ντοματίνια 5 τεμ
Αλάτι – πιπέρι
Αγγουράκι τουρσί 2-3 τεμ
Για την σος
Μαγιονέζα 300 ml
Κέτσαπ 3 κουταλιές σούπας
Κονιάκ 1 κουταλιά σούπας
Εκτέλεση
Πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν, βράζουμε και τα αυγά. Ξεφλουδίζουμε τις βρασμένες πατάτες, τις κόβουμε σε μικρά καρέ,τις αλατοπιπερώνουμε και τις τοποθετούμε στο πιάτο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την σος μαζί και περιχύνουμε τις πατάτες μας. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα αυγά . Τέλος στολίζουμε την σαλάτα μας με τα αυγά ,το αγγουράκι ,τα ντοματίνια και την απολαμβάνουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/