Υλικά
Για την ζύμη
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ
Γάλα 1 ποτήρι και 1/4 περίπου
Νωπή μαγιά 25 γρ
Γιαούρτι 1 κουταλιά σούπας
Καλαμποκέλαιο 1/2 ποτήρι
Αλάτι
Για την γέμιση
Τόνος νερού 1 κουτί τεμμαχισμένος
Κρεμμύδι ξερό 1 κομμένο ροδέλες
Ντομάτες φρέσκες 4 τριμμένες
Κασέρι 150 γρ τριμμένο
Πιπέρι – ρίγανη – πάπρικα
Εκτέλεση
Τρίβουμε τις ντομάτες και προσθέτουμε την ρίγανη,το πιπέρι και την πάπρικα. Βράζουμε τις τριμμένες ντομάτες σε κατσαρολάκι μέχρι να πήξει η σάλτσα μας και αφήνουμε να κρυώσει. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης καλά, αφήνουμε για 1 ώρα το ζυμάρι μας σκεπασμένο με πετσέτα και με τον πλάστη ανοίγουμε το ζυμάρι και το στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί (ή λαμαρίνα φούρνου). Βάζουμε πάνω του την σάλτσα ντομάτας, τον τόνο τεμαχισμένο,το κασέρι τριμμένο και τέλος το κρεμμύδι σε ροδέλες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς για 35 – 40 λεπτά περίπου (ανάλογα με τον φούρνο μας).
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/