Υλικά
Ντοματίνια 20-30 (μεγάλα σε μέγεθος)
Ανθότυρο 150 γρ
Φέτα 150 γρ
Blue cheese 80 γρ
Άνηθο 1 φλιτζάνι καφέ
Πιπέρι
Εκτέλεση
Με ένα πιρούνι λιώνουμε όλα τα τυριά και προσθέτουμε τον άνηθο που έχουμε ψιλοκόψει και το πιπέρι. Με το χέρι τα ζυμώνουμε και τα πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια, τα οποία υπολογίζουμε να χωράνε μέσα στο κάθε ντοματίνι.Πλένουμε τα ντοματίνια πολύ καλά και προσεκτικά τα κόβουμε στη μέση. Αφαιρούμε λίγο από το εσωτερικό τους με ένα μικρό κουταλάκι προσέχοντας μην τα διαλύσουμε και βάζουμε μέσα στο κάθε ντοματίνι από ένα μπαλάκι τυριού και είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/