Υλικά
Αυγά 5 τεμ
Ντομάτες φρέσκιες 5 τριμμένες στον τρίφτη
Πιπεριά κέρατο 1 τεμ ψιλοκομμένη
Βούτυρο 2 κουταλιές σούπας κοφτές
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις ντομάτες και τις τρίβουμε στον τρίφτη και ψιλοκόβουμε την πιπεριά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει,μετά προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες , την πιπεριά,αφήνουμε να βράσουν μέχρι να τραβήξει η ντομάτα τα υγρά της και προσθέτουμε τα αυγά ,το αλάτι και το πιπέρι. Ελαφρώς τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να ψηθούν. Σερβίρεται ζεστό.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/