Υλικά
Γάλα 1 κιλό ζεστό
Ζάχαρη 200 γρ
Κακάο 40 γρ
Αυγά 4 (μόνο τους κρόκους)
Ρυζάλευρο 40 γρ
Βανίλια 1
Κρέμα σαντιγύ για στόλισμα με κορνέ
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη, το κακάο, το ρυζάλευρο, τους κρόκους αυγών, την βανίλια και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε το ζεστό γάλα να το απορροφήσει όλο και το βράζουμε για 5 λεπτά, μέχρι να πήξει. Γεμίζουμε μπολάκια ή ποτήρια και τα αφήνουμε να κρυώσουν (βγαίνουν 6 μερίδες περίπου). Πριν σερβίρουμε στολίζουμε με σαντιγύ (αν δεν έχουμε σαντιγύ βάζουμε στο κέντρο λίγο τριμμένη ινδική καρύδα ή καρύδι).
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/