Υλικά
Γάλα 1 κιλό ζεστό
Αυγά 4 (μόνο τους κρόκους)
Ζάχαρη 200 γρ
Φυστίκια Αιγίνης 50 γρ τριμμένα στο multi με λίγο γάλα
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 15 γρ
Ρυζάλευρο 15 γρ
Βανίλια 1
Φυστίκια Αιγίνης για το στόλισμα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τους κρόκους αυγών, τα τριμμένα στο multi με λίγο γάλα φυστίκια Αιγίνης, την ζάχαρη, το αλεύρι, το ρυζάλευρο, την βανίλια και τα χτυπάμε πολύ καλά με το σύρμα. Τα αφήνουμε για 5 λεπτά να ξεκουραστούν, μετά ανακατεύουμε λίγο και προσθέτουμε το ζεστό γάλα. Ανακατεύουμε και σε σιγανή φωτιά το βράζουμε για 5 λεπτά. Αφού πήξει λίγο γεμίζουμε μπολάκια ή ποτήρια και αν θέλουμε πασπαλίζουμε από πάνω με λίγα τριμμένα φυστίκια. Σερβίρεται κρύο.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/