
Υλικά
Γάλα 1 κιλό (ζεστό)
Αυγά 4
Ζάχαρη 200 γρ
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 15 γρ
Ρυζάλευρο 15 γρ
Βανίλια 1
Κανέλα για το στόλισμα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα αυγά , την ζάχαρη, το αλεύρι, το ρυζάλευρο και την βανίλια , τα χτυπάμε καλά με το σύρμα και προσθέτουμε το ζεστό γάλα. Τα έχουμε σε σιγανή φωτιά να βράσουν για 5 λεπτά μέχρι να πήξει, ανακατεύοντας καλά. Αφού πήξει γεμίζουμε μπολάκια ή ποτήρια (βγαίνει περίπου 6 μερίδες) και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Πασπαλίζουμε με λίγο κανέλα από πάνω αν θέλουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/