Υλικά
Σφολιάτα 1 πακέτο (περιέχει 2 φύλλα)
Γραβιέρα 250 γρ
Κασσέρι 250 γρ
Γκούντα 250 γρ
Ζαμπόν 250 γρ ψιλοκομμένο
Κέτσαπ 4 κουταλιές σούπας
Ρίγανη 1/2 κουταλάκι γλυκού
Πιπέρι
Αυγό 1
Σουσάμι
Εκτέλεση
Τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη όλα τα τυριά. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ζαμπόν. Σε ένα ταψί παραλληλόγραμμο το οποίο έχουμε ελαφρώς λαδώσει, στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε την κέτσαπ , από πάνω την ρίγανη και λίγο πιπέρι. Αδειάζουμε μέσα όλη την γέμιση (τυριά & ζαμπόν). Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Χαράζουμε ελαφρά να δημιουργηθούν κομμάτια, με ένα πινελάκι την αλείφουμε με το αυγό που το χτυπήσαμε λίγο σε ένα μπολάκι και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30-40 λεπτά .
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/