Υλικά
Γάλα 1 1/2 λίτρο
Άνθος ορύζης 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Νερό 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Ζάχαρη 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
Φυστίκια Αιγίνης 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Ροδόνερο 3 κουταλιές της σούπας
Κανέλα 1 κουτάλι της σούπας
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα σε μια κατσαρόλα να βράσει σε χαμηλή φωτιά. Διαλύουμε τον άνθο ορύζης με το νερό , το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το γάλα και ανακατεύουμε πολύ γρήγορα να μην μας κολλήσει. Προσθέτουμε την ζάχαρη, το ροδόνερο και συνεχίζουμε το βράσιμο ανακατεύοντας συνέχεια. Σε ένα πυρέξ ή ταψάκι ρίχνουμε το μείγμα μας και το αφήνουμε να κρυώσε. Στην συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο. Σερβίρουμε με τριμμένο φυστίκι και κανέλα.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/