Τοστ ολικής αλέσεως με ταχίνι, μέλι, μπανάνα και αμύγδαλα

images_0aaaaaaa2aolikis.jpg

Υλικά

    2 φέτες Τοστ ολικής αλέσεως
    1/2 μικρή Μπανάνα
    1 κουταλιά Ταχίνι
    1 κουταλιά Μέλι
    1 κουταλάκι Αμύγδαλα
    Κανέλα

Εκτέλεση

Αλείφουμε και τις δύο φέτες ψωμιού με το ταχίνι.

Κόβουμε τη μπανάνα σε ροδέλες και τις τοποθετούμε στη μία φέτα.

Βάζουμε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι στο κέντρο κι από πάνω μικρή ποσότητα το ταχίνι.

Σκεπάζουμε με την άλλη φέτα και τοποθετούμε το τοστ για ένα λεπτό περίπου στην τοστιέρα, χωρίς να την πιέσουμε.

Τέλος, πασπαλίζουμε το τοστ με τα τριμμένα αμύγδαλα και την κανέλα, αφού το βγάλουμε από την τοστιέρα και το σερβίρουμε.

Πηγή : http://www.apostoloschronopoulos.gr/

Χρονόπουλος Α.Απόστολος
Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος