Υλικά για 4 μερίδες
4 πορτοκάλια
2 κ.σ. χυμό πορτοκάλι
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.σ. ζάχαρη
1/4 κ.γ. κανέλλα σε σκόνη
Εκτέλεση
Με ένα κοφτερό μαχαίρι, αφαιρέστε τη φλούδα και το άσπρο κομμάτι από τα πορτοκάλια. Κόψτε κάθε πορτοκάλι σε 5-6 φέτες και τοποθετήστε τες σε 4 μπολάκια. Χτυπήστε μαζί με ένα σύρμα το χυμό πορτοκάλι, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και την κανέλλα. Περιχύστε πάνω από τα πορτοκάλια.
Πηγή : http://stavroulacooking.com/