Πορτοκαλια με Κανελλα

images_0aaaaaaa1aporto.jpg

Υλικά για 4 μερίδες

    4 πορτοκάλια
    2 κ.σ. χυμό πορτοκάλι
    2 κ.σ. χυμό λεμονιού
    1 κ.σ. ζάχαρη
    1/4 κ.γ. κανέλλα σε σκόνη

Εκτέλεση

    Με ένα κοφτερό μαχαίρι, αφαιρέστε τη φλούδα και το άσπρο κομμάτι από τα πορτοκάλια. Κόψτε κάθε πορτοκάλι σε 5-6 φέτες και τοποθετήστε τες σε 4 μπολάκια. Χτυπήστε μαζί με ένα σύρμα το χυμό πορτοκάλι, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και την κανέλλα. Περιχύστε πάνω από τα πορτοκάλια.

Πηγή : http://stavroulacooking.com/