Πιτάκια κολοκύθας

images_0aaaaaaa1aabpita.jpg

Υλικά

για 1 ταψί

100γρ ελαιόλαδο

100γρ χλιαρό νερό

1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ

αλάτι

αλεύρι όσο πάρει (περίπου 500γρ)

400γρ τριμμένη κολοκύθα

150γρ τυριά τριμμένα

Εκτέλεση

1. Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό μέσα σε ένα μπολ.

2. Βάζουμε και το λάδι στο μπολ.

3, Σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι και τα τυριά και ανακατεύουμε να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη.

4. Προσθέτουμε και την κολοκύθα.

5. Πλάθουμε μπαλάκια και τα αραδιάζουμε στο ταψί.

6.Ψήνουμε για μισή ώρα περίπου στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα.

Πηγή : http://tomyalostofagito.gr