Υλικά
Φαρίνα 500 γρ
Γάλα 300 ml
Ηλιέλαιο 300 ml
Ζάχαρη 150 γρ
Άχνη ζάχαρη 150 γρ
Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι γλυκού
Ούζο 1 σφηνάκι
Γλυκάνισος 1 κουταλιά σούπας
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ (εκτός από το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ) και τα χτυπάμε για 2 λεπτά με το μίξερ χειρός. Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και τα ξαναχτυπάμε όλα μαζί. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί, αδειάζουμε μέσα το μείγμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 45-50 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/