Υλικά
0,5 κιλό μοσχαρίσιο κιμά (για 4 άτομα)
Πράσινα λαχανικά (π.χ. μαρούλι και ρόκα)
1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ροδέλες
0,5 κιλό μανιτάρια, σε φέτες
1 φλιτζάνι από το αγαπημένο σας τυρί, τριμμένο
Αγγουράκια τουρσί
Κέτσαπ
Μουστάρδα
Μαγιονέζα light ή ελαιόλαδο
Κρουτόν ή παξιμάδι (μπορείτε να παραλείψετε εάν έχετε δυσανεξία στη γλουτένη)
Αλάτι και πιπέρι
Ελαιόλαδο για το σωτάρισμα
Άλλες εναλλακτικές: ντομάτες, αβοκάντο, ελιές, πιπεριές, κλπ.
Εκτέλεση
Τρίψτε το τυρί και βάλτε το στην άκρη
Προσθέστε μία μικρή ποσότητα ελαιολάδου σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και σωτάρετε τον κιμά μέχρι να μαγειρευτεί πλήρως (περίπου 10 λεπτά). Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
Μεταφέρετε τον κιμά σε ένα μπολ και αφήστε στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι σωτάρετε τα μανιτάρια.
Αφαιρέστε τα μανιτάρια και αφήστε στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι, προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο, σωτάρετε τα κρεμμύδια
Βάλτε τα πράσινα λαχανικά σε ατομικά μπολ σαλάτας και στη συνέχεια μοιράστε από πάνω τον κιμά.
Προσθέστε τα αγαπημένα σας υλικά πάνω στον κιμά.
Πηγή : http://stavroulacooking.com/