Υλικά
2 φλιτζάνια φράουλες (φρέσκες ή κατεψυγμένες)
1 φλιτζάνι νερό
⅓ φλιτζάνι μέλι (περισσότερο εάν το θέλετε πιο γλυκό)
Εκτέλεση
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και βράστε για 15 λεπτά. Ανακατέψτε συχνά πατώντας λιγάκι τις φράουλες με ένα κουτάλι ή πιρούνι ή εργαλείο για πουρέ.
Στραγγίξτε το σιρόπι. Πιέστε τις φράουλες για να βγάλουν όλο το ζουμί τους. Μπορείτε να φυλάξετε τον πολτό αυτό για σμούθις ή για να το ανακατέψετε σε γιαούρτι.
Χρησιμοποιήστε περίπου 3-4 κ.σ. για ένα ποτήρι γάλα.
Πηγή : http://stavroulacooking.com/