Υλικά
1 φλιτζάνι βρώμη
⅔ φλιτζάνι νιφάδες ινδοκάρυδου
½ φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
½ φλιτζάνι λιναρόσπορο
⅓ φλιτζάνι μέλι ή αγαύη
¼ φλιτζάνι άγλυκο κακάο σε σκόνη
1 κ.σ. σπόρους τσία
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να αναμειχθούν καλά. Σκεπάστε και βάλτε στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα ώστε να γίνει το μείγμα πιο στέρεο.
Πλάστε το μείγμα σε μπαλίτσες σε ότι μέγεθος επιθυμείτε (τα δικά μου είναι περίπου 2-3 εκατοστά). Αποθηκεύστε σε ένα αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για περίπου μία βδομάδα.
Πηγή : http://stavroulacooking.com/