Μπισκοτα με Αλευρι Αμυγδαλου

images_0aaaaaaa4bisko.jpg

Υλικά

    2 1/2 φλιτζάνια αλεύρι αμυγδάλου
    1 κ.γ. baking soda
    1/2 κ.γ. αλάτι
    2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλλιας
    2 μεγάλα αβγά
    1 κ.σ. γάλα αμυγδάλου
    1/4 φλιτζάνι λιωμένο λάδι καρύδας
    1/3 φλιτζάνι μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
    1/2 φλιτζάνι σταγόνες κουβερτούρας

Εκτέλεση

    Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
    Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέωτε το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι.
    Σε ένα ξεχωριστό μπολ, αναμείξτε τη βανίλλα, τα αβγά, το γάλα αμυγδάλου, το λάδι καρύδας και το μέλι. Στη συνέχεια προσθέστε αυτά τα υλικά στα στεγνά υλικά και ανακατλεωτε καλά με ένα μίξερ χειρός. Στο τέλος προσθέστε τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατέωτε απαλά με μία σπάτουλα.
    Με ένα κουτάλι της σούπας βάλτε το μείγμα κουταλιά κουταλιά σε ένα ταψί φούρνου στο οποίο έχετε στρώσει λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο. Ψήστε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.

Πηγή : http://stavroulacooking.com/