Υλικά
για 25 αστεράκια
250γρ φρέσκο βούτυρο
200 γρ ζάραχη
1 αυγό
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
400 γρ αλεύρι
2 κ.σ. κακάο
Εκτέλεση
1. Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου για να μαλακώσει και το χτυπάμε στο μίξερ με τη ζάχαρη.
2. Ρίχνουμε και το αυγό,χτυπάμε να ομογενοποιηθεί καλά.
3. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός το κακάο.
4. Ζυμώνουμε τη ζύμη μας,να μην κολλάει στα χέρια και συμπληρώνουμε λίγο αλεύρι αν χρειαστεί.
5. Τέλος,ανακατεύουμε και το κακάο τόσο ώστε να μην γίνει καφέ η ζύμη,να παραμένει δίχρωμη.
6. Πλάθουμε με τον πλάστη μια στρώση και με ένα κουπ ατ αστεριού κόβουμε τα μπισκότα.
7. Στρώνουμε μια λαδόκολλα στο ταψί και από πάνω τα μπισκότα.
8. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 και ψήνουμε για 15 λεπτά στον αέρα.
Πηγή : Νίκη Χρήστου
http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas/