Υλικά
2 ώριμα αβοκάντο
1/2 φλιτζάνι γάλα καρύδας (βάλτε τη συσκευασία στο ψυγείο και αφήστε να κρυώσει. Όταν ανοίξετε την κονσέρβα θα δείτε ότι το γάλα έχει διαχωριστεί στα 2. Πάνω πάνω έχει μαζευτεί η κρέμα και κάτω έχει μείνει το νερό. Εσείς θα χρησιμοποιήσετε την κρέμα.)
1/4 φλιτζάνι κακάο άγλυκο
2 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. σπόροι chia (προαιρετικό)
1/2-1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
λίγη κανέλλα
μία πρέζα αλάτι Ιμαλαΐων
Εκτέλεση
Βάλτε όλα τα υλικά στο μίξερ και πολτοποιήσετε μέχρι να γίνει λείο.
Τοποθετήστε σε 4-6 μπολάκια και βάλτε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει καλά, τουλάχιστον 2 ώρες.
Μπορείτε να πειραματιστείτε με αυτή τη συνταγή. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο ή λιγότερο κακάο ή μέλι, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Ενώ οι σπόροι τσία θα κάνουνε το μείγμα πιο πυκνό, προσθέτοντας και περισσότερη θρεπτική αξία.
Πηγή : http://stavroulacooking.com/