Υλικά
Φύλλο κρούστας 1 πακέτο
Ντομάτες 4-5 τεμ κομμένες ροδέλες
Μπέικον 15 φέτες
Χαλούμι 350 γρ
Σουσάμι ή παπαρουνόσπορος
Αγγούρι μόνο τη φλούδα σε λωρίδες λεπτές
Μαργαρίνη 100 γρ
Εκτέλεση
Κόβουμε κάθε φύλλο κρούστας σε 2 λωρίδες, βάζουμε την μια πάνω στην άλλη, ανάμεσα τους αλείφουμε με τη μαργαρίνη καθώς και την επάνω μεριά του φύλλου. Κόβουμε το χαλούμι σε μπαστουνάκια. Βάζουμε σε κάθε δεματάκι από 1 μπαστουνάκι χαλούμι, 1/2 φέτα μπέικον, μισή ροδέλα ντομάτας και διπλώνουμε το φύλλο έτσι ώστε να έχει σχήμα ορθογώνιο δεματάκι. Τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί. Τα αλείφουμε με την υπόλοιπη μαργαρίνη, πασπαλίζουμε με σουσάμι ή παπαρουνόσπορο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας), μέχρι να ροδίσουν. Βγάζουμε από τον φούρνο και τα διακοσμούμε χρησιμοποιώντας τις λεπτές λωρίδες από την φλούδα του αγγουριού για το δέσιμο τους. Είναι έτοιμα να τα σερβίρουμε και να τα απολαύσουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/