Γιαουρτογρανιτες

images_0aaaaaaa5donuts.jpg

Υλικά

    ½ φλιτζάνι κρέμα καρύδας (βάλτε την κονσέρβα από γάλα καρύδας στο ψυγείο και η κρέμα θα ανέβει πάνω πάνω. Με ένα κουτάλι ξεχωρίστε την κρέμα)
    ½ φλιτζάνι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
    ½ φλιτζάνι φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι
    3 κ.σ. μέλι
    ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

    Σε ένα μπολ ανακατέψτε με ένα πιρούνι όλα τα υλικά.
    Βάλτε το μείγμα στις φόρμες και παγώστε για τουλάχιστον 4 ώρες (περίπου 2 ώρες ένα το βάλετε σε παγοκύστες).
    Για τις ειδικές θήκες γρανίτας, αφήστε να τρέξει ζεστό νερό από το βρύση πάνω στις θήκες για λίγα δευτερόλεπτα αι στη συνέχεια βγάλτε τις γιουρτογρανίτες από τις θήκες.

Πηγή : http://stavroulacooking.com

Κρίκη Σταυρούλα
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος