Υλικά
Για 6 μπολάκια
Για την κρέμα
1 λίτρο γάλα φουντουκιού
6-7 κ.σ. ζάχαρη
1 βανίλια
5-6 κ.σ. κορν φλάουρ
Εκτέλεση
1. Σε ένα μικρό μπολάκι βάζουμε τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και τη βανίλια. Ανακατεύουμε με λίγο γάλα φουντουκιού πολύ καλά , να λιώσουν τα υλικά.
2. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το γάλα,όταν πάρει βράση, βάζουμε και το μίγμα που έχουμε στο μπολάκι. Ανακατεύουμε καλά και γρήγορα με μια ξύλινη κουτάλα, όταν πήξει η κρέμα είναι έτοιμη. Την αφήνουμε να κρυώσει.
Για το μπισκότο
1 κούπα αλεύρι καρύδας(μπορεί να πάρει και λίγο παραπάνω)
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1 κ.γ. ξύσμα από πορτοκάλι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας και πλάθουμε μικρά μπισκοτάκια. Τα αραδιάζουμε σε μια λαδόκολα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς πάνω κάτω αντίσταση για 15-20 λεπτά. Μόλις ψηθούν τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Για το στόλισμα
200 γρ μαρμελάδα κεράσι
Συναρμολόγηση
Θριμματίζουμε τα μπισκότα και τα τοποθετούμε στο ποτήρι ή στο μπολ ,από πάνω βάζουμε την κρέμα μας ,πάνω από την κρέμα την μαρμελάδα και είναι έτοιμο.
Πηγή : Νίκη Χρήστου
http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas/