Υλικά
Σφολιάτα 400 γρ
Αυγό 1 τεμ μόνο τον κρόκο
Γλυκάνισος
Εκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας, χτυπάμε τον κρόκο αραιωμένο με λίγο νεράκι κι αλείφουμε την σφολιάτα. Πασπαλίζουμε με τον γλυκάνισο και κόβουμε την σφολιάτα πρώτα λωρίδες και μετά σε λοξά κομμάτια. Τα στρώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 8 λεπτά μέχρι να ροδίσουν κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.
Πηγή : http://www.chefoulis.gr/